Follow Me

Close

Marbella Mansion

Tag dit startup til nye højder. Under den spanske sol arbejder du side om side med Toke Kruse og andre start-ups. Få sparring og kick-start din idé med fede teamoplevelser.

Bestil tur til Marbella Mansion

5 virksomheder har allerede besøgt Marbella Mansion

Er det muligt at samle ny energi og flytte din virksomhed til næste niveau på samme tid?

Marbella Mansion er den ultimative kombination af afslapning og hårdt arbejde. Her skabes både oplevelser for livet og afgørende resultater for din virksomhed.

I omgivelse med andre Start-ups og eksklusiv sparring med Toke Kruse, kan du arbejde fokuseret mod dit næste mål for dig og din virksomhed.

sparring

Sparring med Toke Kruse

Få muligheden for at sparre med Toke Kruse direkte i Marbella, din unikke mulighed for at flytte din virksomhed til næste niveau.

penge

Ny energi

Her i Marbella kan du grave dig ned uden at blive forstyrret og samle en masse ekstra energi du kan målråtte mod din virksomhed.

oplevelse

Oplevelsen

Marbella er magisk og helt enestående. Med sol og strand alle vinterdage vil et besøg i Start-up Mansion give dig en oplevelse for livet.

teambuilding

Teambuilding

Om du kommer selv eller i et team, så kan du/i bygge en endnu stærkere virksomhed i et fokuseret start-up miljø.

Om Marbella Mansion

Hvis du er interesseret i at komme til Marbella Mansion, og gerne vil høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os på martin@tokekruse.dk.

  • 500 kvadratmeter
  • 7 soveværelser
  • Pool og gasgrill i haven
  • Fibernet (40/40 MB)
  • Udenførs loungeområde
  • 12-20 grader med sol i vintermånederne
  • 40 minutter fra Malaga Lufthavn
  • 100 meter til Golden Mile
  • 100 meter til stranden
  • Gratis parkering i husets garage

Priser for leje og sparring

En dag, et værelse:700 kr.
En uge, et værelse:3.000 kr.
En måned, et værelse:6.000 kr.

Spar 50% per ekstra person per værelse.
(F.eks: to personer i en uge er 4.500 kr.)

Juli og august er højsæson, hvor der lægges 50% til prisen. Fx en uge for et værelse 4.500 kr. Ved bestilling af flere uger eller flere personer ydes der særrabat. Skriv og hør mere.

1 times sparring:3.000 kr.
10 timers klippekort:25.000 kr.
Heldagssparring 8 timer:15.000 kr.

Du sparer 9.000 kr. på en heldagssparring med Toke Kruse i Marbella.

photo-14-10-2016-10-20-31

Danske iværksættere fortæller

”Det har været super cool. Vi har været her på en intensiv tur fra onsdag til lørdag. Vi havde brug for at finde den sidste brik i puslespillet, men gennem vores sparring, fandt vi ud af der faktisk manglede 4 – 5 sidste brikker. Og nu hvor det er på plads, er vi klar til at implementere det. Det at vi har været en tur væk fra vante omgivelser, har givet et boost til kreativiteten. Det gav også en ro i hovedet at vi valgte en hel dags sparring, og dermed, ikke behøvede holde øje med klokken. Og nå ja, klimaet og poolen gør jo ikke oplevelsen ringere.”

Anders B. Lauritsen – Monso by: TradeIT ApS

Dit eventyr starter her – Send forespørgsel

Der er fri mulighed for at sammensætte et ophold, som tager udgangspunkt i dine behov. Vælg dine præferencer nedenfor og uddyb gerne dine ønsker, så vender vi tilbage med en pris.