Sådan kan jeg gøre din virksomhed mere værd

Som noget nyt er jeg begyndt at gå ind i virksomheder uden en økonomisk investering, men med noget helt andet: Viden, arbejdsindsats og adgang til mine teams – med konkrete personer, som hjælper virksomhederne med værdiskabende aktiviteter. Jeg gør dette, og modtager til gengæld betaling og ejerandele. Helt konkret hjælper mit team og jeg virksomheder med at få et professionelt brand, et let, forståeligt koncept for kunderne – og en god webside, som konverterer.

Eksempel:

Virksomheden betaler mit team 50.000-100.000 kr. Penge, der går til personer, som jeg selv benytter mig af – specialister, der dermed arbejder som freelancere til lavere priser end deres normale. Når du kan se, at resultatet af vores arbejder bærer brugt i form af et skarpere koncept, en tydeligere kommunikation og med et product market fit, kan jeg efterfølgende stille kapital til rådighed, sådan som en almindelig investor vil gøre det.

Stillet op på en anden måde:

Du kan købe en pakke på 50.000-100.000 kr. – foruden en mindre ejerandel på 5-10% til mig, afhængig af graden af min involvering og den værdi jeg skaber. Pengene går direkte til det team, som har skabt blandt andet Billy, Salary og mange andre succesfulde virksomheder. Ejerandelen skal ses i lyset af, at jeg også deltager aktivt i hele forløbet, og giver det samlede udtryk et højt niveau. Teamet sikrer, at du får en virksomhed med et professionelt look and feel, der sikrer vækst på den lange bane.

 Den omvendte metode

Det kan jo lyde omvendt, at når en startup som ønsker at modtage penge, i stedet skal betale penge og tilmed afgive ejerandele. Men det skal ses i lyset af, at den værdi, der bliver skabt, ved hjælp af arbejdet fra mit team og mit engagement, markant overstiger den øgede værdi af virksomheden.

I stedet for at søge en masse penge, som du kan få i banken, Vækstfonden og via traditionelle investorer, skal du gå efter at forbedre din eksisterende forretning først, hvorfra du skal vise en højere vækst og en unik profil i forhold til dine konkurrenter.

Med ovenstående tilgang sikrer jeg mig også, at virksomheden er villig til at ’anbringe hænderne på kogepladen’, selv tror på deres fremtidige vækst – og ikke mindst ser setuppet som et langsigtet samarbejde.

Hvis du er interesseret i at høre mere om ovenstående service, kan du skrive til mig på toke@tokekruse.com.

Du kan læse mere om ’min omvendte metode’ her.