Paperflow – from paper to power

Paperflow (tidligere Bilagscan) har jeg stiftet sammen med Preben Damgaard og min mangeårige kollega, Dan Rose. Derudover er Lars Seier Christensen samt Bent Bang-Jensen og Joachim Spangsberg (BBJ INVEST ApS) også medejere.

Papirer i hånden, dokumenter på et skrivebord, bilag i et ringbind. Sådan ser fortiden ud. Fremtiden er datahåndtering i et enkelt flow, der afløser papirnusseriet, og giver dig den nødvendige sammenhæng i forretningen. Paperflow er fundamentet for fuld automatisering af bogholderiet, og vores fornemmeste opgave er at give dig frihed, viden og sikkerhed gennem digitalisering – og automatisering af din samlede dokumenthåndtering.

Paperflow aflæser automatisk alle relevante data fra dine bilag med den største nøjagtighed på markedet, og integrerer nemt med dit eksisterende ERP-system eller workflow. Det er en selvlærende og selvkørende cloud-løsning, der hverken kræver installationer, skabelonopsætning eller oplæring – og leverer markedets højeste datakvalitet fra første scanning.

Det er nemt og hurtigt at komme i gang, du slipper for tastearbejdet og den tunge, manuelle proces ved bilagshåndtering, og får frihed til at fokusere på forretningen. Du får den højest mulige sikkerhed og nøjagtighed, fordi AI-teknologien langt overstiger menneskets egne kompetencer, og leverer data du kan stole på.

 

Læs meget mere om hvorfor –

og hvordan –

vi kan revolutionere jeres bogføring på

paperflow.com