Billeder siger mere end 1.000 ord

Billeder siger mere end ord, så dyk ned i min baggrundshistorier fortalt i billeder og videoer.

Når jeg ikke arbejder i en af mine virksomheder, debatterer jeg på Finans.dk og ComputerWorld.

Follow Me

Close

Original med sandal, skæg og snak

Interview med Toke Kruse

Med sit lange, ikoniske skæg, læner Toke Kruse sig tilbage i en spansk kurvestol med en glinsende pool i baggrunden, der reflekterer hans nye iværksætterborg, eller Marbella Mansion, som villaen er døbt…

Mine virksomheder

Jeg har startet i alt 10 virksomheder i både Danmark og USA, hvor jeg er mest kendt for regnskabsprogrammet Billy og salget af min it-virksomhed Relation Technology til Creuna. I 2017 lancerede jeg både Salary og Bilagscan.

Billy er et godt regnskabsprogram til iværksættere og selvstændige.

Få et godt tilbud

Bilagscan stiftede jeg i 2015 og gik på markedet efteråret 2017

Læs mere her

Salary er live og du kan oprette dig gratis.

Tilmeld dig gratis

Udvalgte bøger

Her ser du mine mest populære bøger. Hvis du vil se dem alle sammen, så besøg mit site gratisbog.dk, hvor du kan tilmelde dig og løbende få adgang til at downloade mine bøger – helt gratis!

Den_book11
Den geniale iværksætter
slide-satisfaction
Slide Satisfaction
company1
Company to America
A-players
A PLAYERS

Udvalgte artikler

Toke har været i over 77 artikler i de danske medier. Læs nogle af de udvalgte artikler her.

Johanne. Danmark var intet uden de rige

Vigtigt at passe på friheden som iværksætter

IT-virksomhed klar til storsatsning i USA

Nyhedsindslag

Jeg har flere gange deltaget i Nyhederne i forbindelse med min udrejse til USA og om det løbende behov for kapital til startups i Danmark.

Til USA efter penge

TV Avisen om finansloven

Mangel på risikovillig kapital

Interviews

Få her interviews med mig gennem de sidste par år. Nogle af dem finder sted bag rattet i min Porsche, andre i studiet. Velbekomme.

Interview med Toke Kruse om karrierestart.

Interview med Toke Kruse om at flytte til USA.

Interview med Toke Kruse til BILsektionen.

Reklamer på TV2

I 2015 mødte jeg 3.000.000 danskere gennem mine reklamefilm for Billy. Reklamerne har kørt over flere omgange, og første gang var i januar 2015. Se her et par af de reklamer der kørte på TV2 om Billy i 2015.

Reklame animation

Reklame stående

Reklame siddende

Foredrag

Du kan booke mig til foredrag, personlig rådgiver eller bestyrelsesarbejde. Min baggrund og erfaringer spænder bredt inden for iværksætteri og it. Herunder er nogle af de virksomheder der har booket Toke.

Logoer_0000_1

Logoer_0001_2

Logoer_0002_3

Logoer_0003_4

Logoer_0004_5

Logoer_0005_6

Logoer_0006_7

Logoer_0007_8

Logoer_0008_9

Logoer_0009_10

Logoer_0010_11

Logoer_0011_12

Debatør og ekstern blogger

Foruden min egen blog, debatterer og blogger jeg også på Finans.dk, Seier Capital og Computerworld

Finans-logo-300x112

58a574_b55b4bd5c6084c02bae8b498dcae1837.png_srz_315_249_85_22_0.50_1.20_0.00_png_srz

computer-world-logo

Udtalelser fra samarbejdspartnere

Keld Jensen

“Ordene energi, overskud, positivisme, kreativitet, troværdighed og etik er ord, som karakteriserer Toke Kruse. Toke er ikke kommet sovende til sin succes; sjældent oplever man et lignende kraftoverskud og en sådan investering i arbejdstid. Kontoret lukker aldrig, og Toke står til rådighed på trods af tidsforskelle og jetlag. En super-iværksætter!”

Tobias Schelle

“Jeg har kendt Toke Kruse siden 2007 og er nok den person, der har haft den største indvirkning på mit liv som iværksætter. Toke har et drive, hvor jeg endnu ikke har mødt nogle, der kan følge med. Hvis du vil have motivation til at tænke stort og se muligheder uden begrænsninger, så lyt til Toke!”

Pressebilleder (download gratis)

Du kan se ALLE PRESSEBILLEDER HERFå venligst en forhåndsgodkendelse på toke@billy.dk, før du anvender dem.