Eindom – Gør ejendomsadministration lettere og slip for dyre konsulenttimer og tidskrævende tilpasninger

Unikke løsninger er dyre – og helt overflødige – når det kommer til ejendomsadministration, hvor mange arbejdsprocesser og arbejdsgange er ens, uanset hvor forskellig en udlejningsejendom måtte være i sit ydre. Derfor har vi udviklet et simpelt system, som passer til de fleste ejendomme, og hvor vi altid stræber efter ensrettede arbejdsgange for vores brugere. Således slipper du for dyre konsulenttimer, krævende start-opsætning og høje priser, som man kender det fra traditionelle løsninger i markedet.

Eindom gør altså ikke som de andre. Men det er kun til din fordel, eftersom vi sætter branchestandarden højere – og til lavere priser. Lagt sammen sikrer dette et moderne og brugervenligt værktøj, alle kan finde rundt i.

For ordentlighed er vigtigt, ligesom det for os er afgørende, at vi automatiserer flest mulige arbejdsgange, så du kan bruge tiden på mere værdiskabende områder og få mere tid til overs.

Unik kan være betagende og godt, bare ikke når det kommer til ejendomsadministration, hvor det handler om at standardisere og ensrette dine arbejdsgange. Derfor Eindom.

Historien:

Til højre står jeg, Niels Erik Bidstrup. Jeg er stifter af virksomheden. Eindom er tysk omhyggelighed – og dansk innovation. Vi er alle pæredanske, men har lånt ordentlighed fra Tyskland. Vi er på den ene side den frække dreng i klassen, men kommer ud af en god familie, så vi ved, hvad dét betyder.

Sammen med Toke Kruse, har vi etableret noget, der virker godt og let. Det er Toke til venstre. Du kender ham fra regnskabsprogrammet Billy. Han har investeret med tanken om at revolutionere ejendomsadministration sammen med det etablerede team.

Se mere på www.eindom.dk