Danskernes nysgerrighed afsløret: 10 ting, de ville vide om Toke Kruse i 2017

1733 visninger

02. jan. 2018

Google-toke-kruse

1. Toke Kruse

Mit navn er Toke Kruse, jeg er født d. 1. okt. 1982 på Gentofte Hospital og vokset op i Søborg (yes, 2860 ved den gamle DR-bygning). Jeg har tre søstre: min lillesøster Astrid og mine to storesøstre Matilde og Line Kruse. Min far og mor er skilt og bor begge i Gentofte, selvom de ikke altid har boet der, men kommer fra arbejderklassen. Man kan sige, at de har givet mig alt andet end rigdom i penge, hvilket har været fundamentet for, at jeg selv har fået succes. Jeg har i øvrigt samlet links til baggrundshistorier om mig:
https://www.youtube.com/watch?v=57kmAG2DK00&t=10s (video fra 2013)
https://tokekruse.dk/10-videointerviews-med-toke-kruse/ (11 interviews fra 2013)
https://tokekruse.dk/original-sandal-skaeg-snak-omfattende-interview-toke-kruse/ (fra 2016)

2. Toke Kruse Formue

Jeg har ikke offentliggjort min formue, men mange har spekuleret over den og ikke mindst haft et ønske om at finde ud af det ved at søge på netop denne frase. Nu er mine virksomheder ikke IPO’et (endnu…), så der findes ikke en offentlig kurs eller opgørelse over, hvad min formue egentlig er, men hvis det var tilfældet, ville min formue alligevel være offentlig. Derfor finder jeg det heller ikke så kontroversielt at give informationer om, hvad mine værdier er i store træk. I 2015 solgte jeg min første virksomhed, Relation Technology, for et millionbeløb, der gav mig ekstra fri likviditet, som jeg både har levet af og investeret i mine eksisterende virksomheder (Billy, Salary og Bilagscan). Derudover har jeg andre aktiver i et par amerikanske virksomheder. Så er der Bilagscan, der endnu er så ny, at den er svær at værdiansætte, samt Salary, som ligger i samme kategori. Måske bliver Billy aldrig solgt, måske vender markedet, og så er det jo generelt svært at spå om fremtiden. Det er altså det tætteste svar, jeg kan give, hvis du interesserer dig for, hvad min formue er på. Foruden mine forskellige ejerskaber har jeg virksomheder, der genererer et fint cashflow, så jeg heller ikke skal leve på en sten frem til salget af flere virksomheder. Hertil kommer de penge, som jeg fik ind ved salget af min første virksomhed.

3. Toke Kruse Proff

Du kan gå direkte til Proff her (https://www.proff.dk/rolle/toke-kruse/-/50008935/), men jeg antager, at folk er interesserede i, præcis hvilke virksomheder jeg ejer, og evt. hvad de giver af overskud med reference til, hvad jeg tjener jf. punktet ovenfor. Pr. 20. dec. 2017 ejede jeg følgende virksomheder enten direkte eller via et holdingselskab:

Billy ApS (www.billy.dk)
Salary ApS (www.salary.dk)
Bilagscan ApS (www.bilagscan.dk)
To amerikanske virksomheder (fremgår ikke af Proff)
X-Mansion ApS

Med andre ord har jeg tre danske virksomheder, som folk kender til. Derudover har jeg nogle konsulentaktiviteter m.m. foruden to amerikanske virksomheder fra min tid i USA.

4. Toke Kruse løn

Her antager jeg, at folk egentlig blot vil søge sig frem til Salary, som du finder på www.salary.dk. Salary offentliggjorde jeg i december 2016 i Berlingske. Et lønprogram, som er udformet i stil med Billy, hvor brugervenligheden er i fokus, og du gratis kan oprette op til 10 medarbejdere.

5. Toke Kruse wiki

Der findes ikke en wiki (endnu), så hvis du gerne vil oprette en, go ahead!

6. Toke Kruse Instagram

Du finder min Instagram på www.instagram.com/tokekruse. Den bruges primært til privatbilleder, og hvad jeg ellers finder sjovt. Den er ikke så formel, så følg endelig med sammen med de 1.000 andre.

Instagram

7. Toke Kruse Bilag

I forbindelse med, at jeg startede Bilagscan, har jeg beskæftiget mig endnu mere med bilag end jeg nogensinde har gjort. Bilagscan gør det muligt at scanne og afløfte al data fra et bilag, uanset om du er i en stor eller lille virksomhed.

8. Toke Kruse Billy

Den gang, jeg startede Billy, var der ikke mange, som kendte til mit navn og min person, men i takt med at Billy blev større og større med vækst af nye brugere, steg interessen og banede vejen for andre spændende virksomheder.

9. Toke Kruse Unfair

I år udkom min 7. bog, ”Unfair”, der er målrettet iværksættere, som gerne vil ind på et konkurrencepræget marked. Forordet er skrevet af Lars Tvede, og du kan købe bogen på www.tokekruse.dk/unfair for lidt under 200 kr. inkl. e-bog.

10. Toke Kruse Porsche

I 2014 købte jeg en Porsche Cayman S fra ny, som et af mine delmål på min karrierevej. Da jeg kom hjem fra USA i 2015, fik jeg fragtet bilen med til Danmark og cruisede rundt i den, indtil jeg fik min søn Logan. Derefter havde jeg så en Porsche GTS a.k.a. Panteren. I forbindelse med at jeg rejste til Spanien, solgte jeg GTS’en, men har stadig min Cayman. For tiden kører jeg dog rundt i en Range Rover Sport, men hen over sommeren kommer der plader på min Cayman igen, selvom det er dybt irrationelt, da jeg aldrig har tid til at køre i den.

Toke Kruse Porsche

Afrunding

Jeg håber, at ovenstående opsummering gav svar på de vigtigste ting, som du vil vide om mig.

toke-big

Efterlad en kommentar