Danløn har et alternativ og det hedder Salary

Danløn er kendt for sine billige lønsedler, men i Salary er vi også kendt for brugervenlighed foruden billigere lønsedler end Danløn. Serieiværksætter Toke Kruse, som du kender fra regnskabsprogrammet Billy, har gjort det igen: Taget et komplekst regnskabsprodukt og gjort det drønsimpelt.

Salary er målrettet til virksomheder på mellem 1-50 ansatte, og hvis du allerede bruger Danløn, kan vi flytte dig gratis til Salary, så overgangen kan ske hurtig og smertefrit.

Fx er Salary det eneste lønprogram, som automatisk flytter alle posteringer fra lønprogrammet over i dit foretrukne regnskabsprogram, som kan være Billy, Dinero eller E-conomic. På den måde sparer du både tid og penge på at få det gjort manuelt, der ellers har været branchestandarden.

Salary er gratis, hvor Danløn koster penge

Salary er gratis op til 10 ansatte, og du får fuld adgang til at køre løn helt gratis med alle de funktioner, som du behøver. Har du flere behov, som fx automatisk integration til dit regnskabsprogram, kan du opgradere for kun 19 kr./lønseddel.

Salary vs. Danløn:

1. Salary er det eneste lønprogram, som overfører samtlige bilag i dit regnskabsprogram, sådan så du slipper for alt manuelt arbejde.
2. Brugervenligheden er så markant bedre end de traditionelle lønprogrammer, at du ikke behøver at være uddannet bogholder eller regnskabsekspert for at oprette nye medarbejdere eller for at håndtere løn til dagligt.
3. Fremtiden byder på andre smarte, effektive funktioner, som endnu ikke er offentliggjort, men sagen er, at Salary er fleksibelt bygget op, så det er også en investering at skifte i forhold til fremtidens nye funktioner.
4. Medarbejder-app er udviklet sådan, så den også er brugervenlig, så lønsedler kommer let ud til dine medarbejdere.

Og husk, at vi flytter dig gratis og helt automatisk fra Danløn, hvis du allerede er kunde der – så behøver du ikke at røre en finger, og vi hjælper dig godt videre med Salary.