Speaker og advisor

Du kan booke mig til foredrag, personlig rådgiver eller advisoryboard. Min baggrund og erfaringer spænder bredt inden for iværksætteri, SaaS-firmaer og ledelse.

Book mig

og mange flere…

Foredrag med kant

Mine foredrag handler om iværksætteri og succes med afsæt i Billy, mine tre år i USA, og hvordan man selv starter og driver en virksomhed med succes. Min foredragsstil er nede på jorden, frisk og energisk.

Jeg tager altid udgangspunkt i publikum, så foredraget målrettes og bliver så relevant som muligt. Foredragene specialiseres til målgruppen af deltagere, og jeg bevarer spørgsmål på dansk og engelsk.

Pris: 25.000 kr. + kørselstillæg afhængig af geografi

Personlig rådgivning og advisor

Jeg hjælper andre med deres virksomhed, hvis det ligger inden for mit kompetencefelt og min interesse. Du kan enten booke mig på timebasis eller købe et klippekort på toke@billy.dk.

Jo mere konkret og kortfattet, jo bedre kan jeg give et svar på, hvorvidt jeg er den rette til opgaven. Har du brug for et nyt bestyrelsesmedlem, har jeg mulighed for at optage én plads yderligere mere.

Timebasis: 3.000 kr./timen. Klippekort 10 timer: 25.000 kr.

Testimonials på sparring og rådgivning med Toke Kruse

Vi har begge fulgt Toke på forskellige forumer på Facebook længe. Vi har været trofaste læsere af hans blog og e-bøger, og han har været en stor inspirationskilde. Som iværksætter er man nødt til at have et specielt mindset, og der er ingen tvivl om, at Tokes mindset er en af hans stærke sider.

Vi driver et online-bureau, hvilket Toke også har gjort. Derfor vidste vi, at sparringen ville være relevant for os. Vi forberedte nogle emner og udfordringer, som vi ønskede at tale om, og fremsendte dem inden mødet. Toke mødte forberedt op, og havde gjort sig nogle gode tanker omkring vores situation.

Det var super fedt, at blive udfordret i vores tankegang – både strategisk, men også på daglige arbejdsgange, måder at gøre ting på mm.

Vi har selv to års erfaring med iværksætteri, og vores virksomhed er kun lidt over et år gammelt. På kort tid har vi selv gjort os et hav af erfaringer. Derfor var vi ikke i tvivl om, at Tokes mere end 15 års erfaring med iværksætteri og egne virksomheder, kunne udvide vores horisont.

Vi gik fra mødet med stor motivation, og implementerede konkrete ting fra samtalen dagen efter.

Vi er ikke et sekund i tvivl om, at de to timers sparring kommer til at blive langt mere end 3.000 kr. værd for os, allerede i den nærmeste fremtid.

Mads & Kristian, ejere af PL & Partners

Jeg har ved flere lejligheder holdt møder med Toke, hvor vi har diskuteret diverse idéer. Det har været meget brugbart for mig, og har flere gange sparret mig for oceaner af tid – og dermed penge.

Kort sagt er det altså en rigtig god investering! Toke har altid en anden vinkel på det, og er ikke bange for at sige sin mening.

Desuden er stemningen altid god i mødelokalet, og man er sikker på at få en sjov historie fra hverdagen.

Sebastian Kraussing, Bilsektionen

Jeg har haft stor fornøjelse af en mentor session hos Toke.
Toke er meget engageret, deler gerne ud af den store viden han har og jeg har fået mange konkrete ideer til at gøre min virksomhed endnu stærkere.

Den lille investering får jeg 10 gange igen indenfor de næste 12 måneder!

Gert Rune – Foredragsholder og forfatter

Klip fra mine foredrag

Fremtidens Regnskab 2019

Ivækst 2015

Aarhus 2015

Foredrag

Du kan booke mig til foredrag, personlig rådgiver eller bestyrelsesarbejde. Min baggrund og erfaringer spænder bredt inden for iværksætteri og it. Herunder er nogle af de virksomheder der har booket Toke.