Bluegarden/Dataløn er købt af Visma, og det styrker Salarys position

850 visninger

21. mar. 2017

Bluegarden er en af de tunge drenge – med Visma bliver de endnu tungere

Bluegarden og Visma er store og tunge og sat i verden, fordi de skal tjene penge til deres investorer. Det bliver til Salarys fordel, for innovationen lever i bedste velgående her i iværksætterfirmaet, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Det er kendt i store virksomheder, at sådanne innovative processer er tunge, besværlige og langsommelige.

Vi vil være det bedste alternativ til det traditionelle lønsystem!

Vi skal ikke tjene penge, vi skal servicere dig og har derfor sammensat et team, som kan levere varen i flere år uden en budgetteret indtægt. I Salary vil vi disrupte det traditionelle lønsystem. Vi har ikke en kapitalfond åndende i nakken og skal ikke tjene penge til ejerne de første mange år. Nej, vi skal servicere dig med det absolut bedste produkt, hvis vi skal overleve og lykkes med projektet. Derfor handler det for os om at være så markant bedre end konkurrenterne, at du som bruger helt af dig selv finder frem til Salary, ligesom du taler om det til Gud og hvermand. Vi skal altså være bedst!

Vi vil være det billigst!

Dernæst kigger vi på prisen: Her vil vi være billigst! Vi har ikke dyre, høje lønninger, men folk, som arbejder, fordi de synes, at det er sjovt, og fordi de brænder for at lykkes. Det er supererfarne folk, som har siddet i topstillinger, der står bag Salary. Hele teamet ved godt, at vi kun kan nå mange brugere, hvis kvaliteten er høj, og prisen er i bund i forhold til lønprogrammer som Dataløn og Bluegarden. Derfor kan vores brugere også se frem til attraktive priser i et konkurrencetungt lønmarked. Og vi kan godt afsløre, at du ikke får behov for at kontakte en dyr support, fordi du har smidt din lønseddel ud eller ikke selv kan finde ud af at rette i lønnen. Salary er brugervenligt, så du får det billigste produkt.

Next step: Du skal gøre det samme som over 3.000 andre

Du skal skrive dig op til Salary, så vi allerede fra day one har flere tusinde interesserede virksomheder, som venter spændt på at få adgang til at håndtere lettere løn for medarbejdere, arbejdsgivere og lønbogholdere. Vi har brug for opbakning og interesse fra dig og dine kollegaer, så vi i fællesskab kan gøre løn lettere uden det hårde arbejde.

knap (1)

Vi glæder os til at vise dig, hvad vi har i ærmet til de første, som er klar til at blive inviteret med på denne fantastiske rejse. Du kan som arbejdsgiver og medarbejder skrive dig op til lettere løn på salary.dk

Efterlad en kommentar