Bestil Unfair og få både e-bog og signeret hardcopy for kun 149 kr. Du sparer over 50%!

Bestil

200 sider om, hvordan du som iværksætter er unfair og opnå succes. Skab en unfair virksomhed, med en unfair personlighed, med et unfair team og et unfair produkt, så øger du din muligheder for enorm succes som vækstiværksætter på fair konkurrencevilkår.

“Toke Kruse er en af de få succesfulde serieiværksættere i Danmark, der gavmildt deler sine erfaringer med os an- dre. Unfair er ingen undtagelse, hvor han anlægger nye, skæve og umiddelbart anvendelige vinkler på iværksæt- teri i en underholdende og ligefrem stil.”
– Hans Peter Bech

“Jeg læser en 10-15 bøger om året, men færdiggør kun et par stykker, fordi jeg simpelthen mister interessen. Unfair blev derimod læst færdig på et par dage.” 
– Ronnie Gasseholm

“Unfair er et godt begreb, Toke Kruse tager fat i, samtidig med at beskrive sin egen rejse på en hudløst ærlig måde, der vil hjælpe andre til at bygge en succesfuld forretning op – en bog med mange gode pointer.”
– Martin Christensen

“Personligt har jeg taget “unfair-konceptet” til mig. Efter at have læst Unfair er jeg som erfaren og stadig aktiv iværksætter begyndt at anskue hele konkurrenceproblematikken på en anderledes måde.”
– Poul Henrik Nissen